Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni İrem Derici ve Melih Kunukçu barıştı mı? İşte her şeyi geride bırakan paylaşım

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
687b8f97c4317961fa404963.jpg

HABER MERKEZİ - İrem Derici, şarkıları ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. 38 yaşındaki İrem Derici, canlı yayına katılmış ve sevgilisi olduğunu açıklamıştı.

İrem Derici, bir süredir birlikte olduğu DJ sevgilisi Melih Kunukcu ile aşkını ilan etmişti. Evlilik teklifi beklemediğini belirten ünlü şarkıcı, "Teklif beklemiyorum ama olursa kabul ederim" diyerek dünyaevine girme sinyali vermişti. Derici aynı zamanda, "İlk defa çocuk hayali kuruyorum" demişti.

Ezgi Mola 2 yıllık evliliğini bitirdi! Soluğu oğluyla birlikte tatilde aldı

Her şey yolunda gidiyor derken ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. Derici yaptığı açıklamada, "Şu anda ne olduğumuz belli değil açıkçası, bir havada durumumuz var. Biraz birbirimizi rahat bırakalım dedik. Ben koç burcuyum ikinci plana düşünce kafam gidiyor. Ara verdik diyebiliriz. İnşallah hüsranla biten bir ara olmaz. Muhabbetteyiz ama görüşmüyoruz diyelim" ifadelerini kullanmıştı.

687b8f10c4317961fa40495e.jpg

Bir haftadır devam eden ayrılık rüzgarı sona erdi. İrem Derici sevgilisi Melih Kunukçu ile bir paylaşım yaparak yola devam mesajı verdi.

687b8ef8c4317961fa40495c.jpg

icon
icon

7,305Konular
7,418Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt