Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak boşanıyor mu? Sürpriz paylaşımı ele verdi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68cbd1ef2e00da8e9122a655.jpg

HABER MERKEZİ - Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak arasındaki gerilim uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sekiz yıldır birlikte olduğu sevgilisi Levent Dörter ile 2022 yılında dünyaevine girmişti.

Tolgahan Sayışman'ın 'İhanet' vurgulu paylaşımı merak uyandırdı! Kime gönderme yaptı?

Magazin dünyasının olaylı isimlerinden şarkıcı Dilan Çıtak ve eşi hakkında 'boşanma' iddiaları ortaya atıldı.

68cbd2392e00da8e9122a666.jpg

AYRILACAKLAR İDDİASI

Çıtak, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla taşındığını duyurmuştu. Çıtak'ın eşi Levent Dörter'in soyadını Instagram profilinden kaldırması boşanma iddiaları daha da güçlendirmişti.

Aşk dolu kare! Esra Bilgiç ve sevgilisi Faruk Sabancı el ele

Katıldığı bir ödül töreninde, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden şarkıcı Dilan Çıtak, hakkındaki boşanma iddialarını yalanlamıştı. Çıtak, açıklamasının devamında herhangi bir boşanma durumu olmadığını ve özel hayatını gizli tutmaya devam edeceğini söylemişti.

68cbd2c52e00da8e9122a669.jpg

TAKİPTEN ÇIKTILAR

Bodrum'da polisle yaşadığı olayla gündemden düşmeyen Dilan Çıtak, son olarak evliliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

68cbd2e82e00da8e9122a66c.jpg

3 yıldır evli olan çiftin, sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkardıkları dikkatlerden kaçmadı. Çıtak, Instagram hesabından imalı bir paylaşım yaptıktan sonra eşini takipten çıkardı. Buna karşılık olarak Levent Dörter'in de takibi bıraktığı görüldü.

GÜNLER SONRA PAYLAŞIM

Çiftin boşanacağı iddiası kulaktan kulağa yayılmaya devam ederken, Dilan Çıtak cephesinden sürpriz bir paylaşım geldi.

68cbd4f62e00da8e9122a680.jpg

Çıtak, eşi Levent Dörter'in doğum gününü kutladığı anları paylaştı.Ayrılacağı iddia edilen eşinin doğum gününü kutlayan Çıtak, ''Ben seni çok seviyorum ama... İyi doğmuşsun da benim beyim olmuşsun. Beni hep böyle çok güzel sev söz mü?'' ifadelerini kullandı.

Fahriye Evcen'den yeni pozlar! Instagram'da beğeni yağdı

icon
icon

9,592Konular
9,701Mesajlar
53Kullanıcılar
Gamzeli286Son üye
Üst Alt