Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Ünlü şarkıcı Lara sevenleriyle üzen haberi paylaştı! Beyninde kitle belirlendi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68b14d6d197a86fd5d5111fc.jpg

HABER MERKEZİ – Ünlü şarkıcı Lara, uzun süredir birlikte olduğu İranlı voleybolcu Mehdi Karimi ile 2023 yılında evlenmişti. İsrail İran savaşı başladığında İran’da bulunan Lara, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı.

Sevenlerinin durumunu merak ettiği şarkıcı, “İran'dayım, burada durum çok kritik. Çok zor girdim sosyal medyaya. Ne telefonumuz çalışıyor, ne internete girebiliyoruz. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Allah'ım onurlu İran halkının yanında olsun.” ifadelerini kullanmıştı.

68b14ce1197a86fd5d5111c3.jpg

Sevenlerini korkuttu! Survivor Murat Ceylan trafik kazası geçirdi

2000'li yıllarda 'Allah Versin', 'Adam Gibi Adam' ve 'Katmer' gibi hit şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayan, 'Lara' lakabıyla tanınan Fatma Nur Ergüder, bu kez sevenleriyle üzen haberi paylaştı. Beyninde bir kitle belirlendiğini belirten Lara'ya destek mesajları yağdı.

68b14cfb197a86fd5d5111c7.jpg

Lara yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Bugün sizlerle hayatımla ilgili önemli bir haberi paylaşmak istiyorum. Yapılan kontroller sonucunda beynimde bir kitle belirlendi. Elbette bu kolay bir sınav değil ama biliyorum ki her şey Allah'tan gelir. O, derdi verdiği gibi dermanı da verir.

Ben bu süreçte Allah'tan gelen her şeye razıyım, çünkü biliyorum ki O'nun takdirinde hayır vardır. Teslimiyetim tamdır, sabırla ve inançla bu yolda ilerleyeceğim.

Atakan Özkaya babasıyla fotoğrafını paylaştı! Yazdığı not görenleri duygulandırdı

icon
icon

8,896Konular
9,005Mesajlar
50Kullanıcılar
seocu35Son üye
Üst Alt