Theme editor

Yeni Yıllarca ekranların polisiydi! Şimdi gerçek üniforma için ter döküyor

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
692ffa3e610533a05f3a5f9a.jpg

HABER MERKEZİ - Televizyonda sayısız polisiye dizide rol alan oyuncu Jerry O’Donnell, şimdilerde polis üniformasını gerçek anlamda giymek için eğitim görüyor.

Kuzey Carolina’daki Asheville Polis Departmanı’na katılarak resmi eğitim sürecine başlayan 65 yaşındaki aktör, “kurgudan gerçek yaşama” geçiş yaptı.

FAVORİ PROJELERDE BOY GÖSTERDİ

Jerry O’Donnell, 1990’lı yıllardan itibaren yüzlerce dizi ve filmde görevli, dedektif ya da güvenlik görevlisi karakterlerini canlandırdı.

Kariyerinde yer alan yapımlar arasında NYPD Blue, Bosch, The Young and the Restless, NCIS ve Dexter gibi yapımlar bulunuyor.

milliyet.jpg

EĞİTİMLERE BAŞLADI

O’Donnell, ekran hayatının ardından gerçek bir kolluk görevlisi olmayı seçti. Şu anda Asheville Polis Departmanı bünyesinde, 'Basic Law Enforcement Training' adı verilen temel eğitim programında fiziksel ve teorik olarak polis olmak için hazırlık yapıyor.

SINAVI GEÇERSE GÖREVE BAŞLAYACAK

Eğitim sürecinin detaylarını aktaran başarılı oyuncu, gündelik antrenmanların oldukça zorlu geçtiğini belirtiyor.

Daily Mail'de yer alan habere göre ünlü isim, fiziksel testlerde otopark garajlarında merdiven çıkma, squat, şınav ve burpee gibi egzersizler yaptığını anlattı. Eğer Ocak ayında yapılacak eyalet sınavını başarıyla geçerse, O’Donnell 30 Ocak’ta mezun olacak ve Mart ayında resmen görevine başlayacak.

692ffabe610533a05f3a5f9f.jpg

Eda Ece ve Şebnem Bozoklu'nun arası açıldı! Beklenmedik hamle gündem oldu

Geri
Üst Alt