HABER MERKEZİ - Pazartesi akşamları her iki kişiden birini Kanal D ekranında buluşturan ilgiyle izlenen dizi Uzak Şehir, 41. yeni bölümüyle sosyal medyada da büyük beğeni topladı.
Sadakat ve Boran'ın yer almadığı sürpriz doğum günü kutlamasında Cihan Albora duygusal anlar yaşadı. Cihan Albora'nın 'Ben ilk defa doğum günü pastası üfleyeceğim' sözleri izleyenleri de duygulandırdı.
Albora, 'Ne dilek tuttun?' sorusuna ise Alya'ya aşk dolu gözlerle bakarak bende kalsın dedi.
CİHAN'DAN ALYA'YA AŞK DOLU BAKIŞ
Cihan’ın doğum günü kutlamasında Alboralar felekten bir gece çalarken, Cihan ve Alya adeta aşka geldi.
Türkünün “Bir bakışta yaktın beni” kısmında gözleriyle birbirlerine ilan-ı aşk eden ikilinin romantik halleri sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konularından oldu.
İPEK EVLENMEKTEN VAZGEÇTİ
Kaya ile İpek'in düğününde şoke eden bir gelişme yaşandı. İpek, nikah memuresinin sorularına yanıt vermeyecek sessiz kaldı. İpek, son kez sorulmasına rağmen yanıt vermedi ve masadan koşarak kalktı. Herkesin şaşkınlıkla izlediği o anlar izleyenleri ekrana kilitledi.
KAYA GERÇEĞİ ÖĞRENDİ
İpek'in Kaya'yı masada yalnız bırakmasının ardından Kaya ikinci bir şok yaşadı. Cihan Albora, Zerrin'in bebeğinin kendisinden olduğunu söyledi. Zerrin'in kendisinden hamile olduğunu öğrenen Kaya Albora, büyük şaşkınlık yaşadı.
Kaya, daha önce kendisine haber vermeyen ağabeyi Cihan Albora'ya ve diğer ev sakinlerine tepki gösterdi.
Kaya, Zerrin'e gitmek istediğinde Zerrin'in Almanya'ya doğru yola çıktığını öğrenince yeni bir şok yaşadı.Zerrin'den baba olacağını öğrenen Kaya Albora, 'Ben kafayı yiyeceğim' diyerek ağabeyine tepkisini dile getirdi.
Cihan Albora da bunun üzerine Zerrin'in Almanya'ya gitmediğini, bunun bir oyun olduğunu söyledi. Büyük sevinç yaşayan Kaya, 'Baba oluyorum' diyerek ağabeyine sarıldı.