İstanbul'da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan sosyal medya ünlüsü Rabia Karaca'nın ifadesi ortaya çıktı.Soruşturmanın kamuoyunda en çok konuşulan isimlerinden biri olan Karaca’nın, ifadesinde hem özel yaşamına hem de çeşitli isimlerle ilgili dikkat çeken iddialara yer verdiği görüldü.
Adını bir evlilik programıyla duyuran sosyal medya fenomeni Rabia Karaca’nın ifadesineCNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ulaştı.
Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında yeni detaylar! 'Hayalet uçak'ta kimler var? 5 dakikada 30 milyon lira...
"BENİ ZENGİNLİKLERİYLE KANDIRIP KULLANDILAR"
Merve Tokaz'ın aktardığına göre, Rabia Karaca ifadesinde, 2022–2023 yılları arasında Murat Gülibrahimoğlu ile sevgili olduğunu belirterek, bu ilişki sırasında uyuşturucu ortamından kurtulamadığını söyledi. İşte ifadesinden öne çıkanlar;
"2022 - 2023 tarihleri arasında Murat Gülibrahimoğlu ile sevgili idim. Beni zenginlikleriyle kandırıp kullandılar. fotoğrafta sağ tarafta saati gözüken kişi Fatih Keleş'tir.
"BANA HİZMETÇİ ROLÜ VEREREK KAHVE VE MEYVE SERVİSİ YAPTIRDI"
Fatih Keleş, 2022 Ramazan ayında beni annemin evinden zorla çıkararak, Beykoz Kavacık'taki Günyüzü Konaklarına götürdü. Bana hizmetçi rolü vererek kahve ve meyve servisi yaptırdı, sohbette sürekli döküm sahası konuşuluyordu. Döküm sahasından günde 50 milyon TL kazandıklarını, paraların kimlere dağıtılması gerektiğini konuşuyordu.
"KEŞKE BU ANLARA TANIKLIK ETMESEYDİM"
Gösterdiğiniz telefonumda çıkan dansöz oynatılan uyuşturucu kullanılan ev benim meyve servisi ettiğim o evdir. Keşke bu anlara tanıklık etmeseydim. Benim, vücudumu kullanarak bu iğrenç yaşantıya sürükleyen kişilerden toplum olarak şikayetçiyim.
Murat Gülibrahimoğlu ile ilişkimde ne yazık ki uyuşturucu bataklığından kurtulamadım. Göstermiş olduğunuz fotoğrafta onun özel uçağında seyahat ediyordum."
Rabia Karaca’nın ifadesininin devamı ise şöyle;
"Murat Gülibrahimoğlu ile aşk yaşarken yurt dışında kumar oynamaya gittiğimiz ne yazık ki doğrudur. Emel Müftüoğlu da bu olaya şahittir. Telefonumda çıkan video buna ilişkindir.
Masadaki dönen rakamlar korkunçtu, beş dakikada 200.000 USD kaybettiğini net olarak ne yazık ki hatırlıyorum. Bu paralar maalesef İBB'den kazandığı paralardı. Videodaki anlar her şeyi ortaya çıkaracaktır. Telefonumda bulunan 48.526 fotoğraf incelendiğinde tüm bu yaşadığım beni kullandıkları hayat ne yazık ki ortaya çıkacaktır.
Ünlülere uyuşturucu soruşturması: 3 şüpheli tutuklandı
Rabia Karaca’ya ifadesinde cep telefonundaki fotoğraflar da soruldu;
"2 numaralı fotoğraf Murat'ın doğum günü pastasıdır. 48 saat uyuşturucu ve eğlence partimizin devam ettiğinin bir diğer ispatıdır. Murat esrarı yatak odasındaki çekmeceden çıkarıp oradakilere ikram ederdi. (doğum gününe katılanlar tespit edildi.)
3 numaralı fotoğraf, Murat'ın uyuşturucu ve cinsellik temalı partisinin devamıdır.
30 numaralı fotoğraf TC-VED Flıght number özel jet içerisinde **** yapılan oda olan, arkadaşlarımın arka odada birliktelik yaşadığı, Murat Gülibrahimoğlu ile Fatih Keleş ve kadınlarla gezdiğimiz uçak olduğu teşhis ediyorum. Telefonumdaki fotoğraflar ile bu uçak aynıdır.
8 numaralı fotoğraf, Ekrem İmamoğlu'nun uçağında eğlenirken çektirdiğimiz İstanbul manzaralı fotoğraftır. Ne yazık ki bu paraları bizlere Murat Gülibrahimoğlu dağıtır, eğlendirirdi. Çevremdeki diğer arkadaşlarımı kendi çevrelerine aracılık edip paslardı."
Uyuşturucu operasyonunda yeni dalga! Emel Müftüoğlu ve Oktay Kaynarca için karar verildi
İDDİALARA KONU O JETTE KİMLER VAR?
CNN Türk Muhabiri Merve Tokaz, iddiaya konu jette Murat Gülibrahimoğlu, Fatih keleş, Tuncay Yılmaz gibi isimlerin yer aldığını belirterek şu detayları aktardı;
"Uçakta kimler var?
Murat Gülibrahimoğlu: Firari iş insanı, kırmızı bültenle aranıyor.
Hüseyin Köksal: Tutuklu, uçak ve villa partileri iddiası var.
Tuncay Yılmaz: İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü, para trafiğini yönettiği iddia ediliyor.
İbrahim Bülbüllü: Firari, nakit para akışını yönettiği öne sürülüyor.
Fatih Keleş: İBB Spor Kulübü Başkanı, örgüt şemasında yönetici olarak geçiyor.
Emel Müftüoğlu: Gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakıldı; ifadelerinde bu isimlerden bahsediyor.
İŞTE O UÇAKTAKİ FOTOĞRAFLAR
Selen Görgüzel'in ifadesi ortaya çıktı: İmamoğlu'nun özel jeti olduğunu bilseydim kullanmazdım