Theme editor

Yeni Survivor Sabriye Şengül çirkin mesajı ifşa etti! Tokat gibi yanıt verdi

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68e338476058ac518cbaa5bc.jpg

HABER MERKEZİ - 2017 ve 2019 yılında Survivor'da ter döken sporcu Sabriye Şengül, yarışmadan sonra geniş bir takipçi kitlesine sahip oldu.Karma dövüş sporcusu Sabriye Şengül, eski yakın dostu Adem Kılıççı ile ilgili açıklamalarıyla geçtiğimiz aylarda dikkat çekmişti.

Ece Erken'den olay sözler! Önce paylaştı sonra sildi: Senin bir mesleğin yok

ADEM KILIÇÇI İLE NEDEN KONUŞMUYOR?

Modacı Pınar Kerimoğlu’nun programına konuk olan Sabriye Şengül, Adem Kılıççı ile neden konuşmadığını açıklamıştı.

68e339526058ac518cbaa5c1.jpg

Şengül, "Adem’in olduğu yerde olmayayım. Onu kardeşim, dostum gibi görüyordum. Ama gerçek yüzünü seyirciler de görmüştür. Bizim zamanımızda da beni potaya göndereceklerdi. Adem’e, ‘İsmimi yazabilirsin’ demiştim. Bana, ‘Yok, ben seni yazar mıyım? Halkın gözünde kötü görünürüm o zaman’ dedi. Ama ben ne olursa olsun onun ismini yazmazdım. Adem’e kızgın olduğum tek konu bu değil. Sebebini çok iyi biliyor. Bir ara karşılaşınca soracağım: ‘Sen nasıl Sema’nın yüzüne bakıyorsun?’ Ne söylerse söylesin, artık inanmam." ifadelerini kullanmıştı.

Hazar Ergüçlü'den yaza veda paylaşımı

ÇİRKİN MESAJI İFŞA ETTİ

Sivri dilli açıklamaları ve paylaşımlarıyla da gündeme gelen Şengül, antrenman yaptığı bir videosuna gelen çirkin yorumu ifşa ederek, sosyal medya kullanıcısına tokat gibi yanıt verdi.

68e339d96058ac518cbaa5c6.jpg

''GEREKENİ YAPARIM''

Sabriye Şengül takipçisinden gelen ''Yuh be böyle spor, meslek olmaz olsun. Kadın erkek böyle mi olur? Karı koca güreşiyor sanki. Bir kadın için ne üzücü. Dokunulmadık, tutulmadık yeri kalmıyor kadının'' sözlerine; ''Ben profesyonel bir sporcuyum. Yaptığım antrenmanlar ağır olduğu için erkekle çalışıyorum. Çalıştığım herkes benim için kardeşim gibi. Bu spor dalında kimse farklı gözle bakmaz, yanaşmaz. Öyle bir durum olursa gerekeni yaparım. Beni bilen bilir'' yanıtını verdi.

Günler kala İstanbul konseri iptal edildi! Robbie Williams'tan ilk açıklama

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 12 Kasım 1988 tarihinde Şalpazarı, Trabzon'da dünyaya geldi. Spora hentbol oynayarak başladı. Daha sonra hentbol hocasının tavsiyesiyle 2006'da boksa yöneldi. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.

68e3397f6058ac518cbaa5c3.jpg

23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıktı ve Belçikalı rakibini yenerek dünya şampiyonu oldu.

Ayrıca Survivor 2017 ve 2019 sezonlarında yarışmış olan Sabriye Şengül, Kasım 2019'da karma dövüş sanatları disiplinindeki ilk maçına çıktı. Haziran 2021'deki ikinci maçında Mona Ftouhi'yi üç raunt sonunda hakem kararıyla yendi ve ilk profesyonel galibiyetini aldı. Sporcunun boyu 1.69 cm, kilosu ise 55’tir.

Takipçilerini geçmişe götürdü! Yasemin Şefkatli'den nostaljik paylaşım

icon

Geri
Üst Alt