Theme editor

Yeni Survivor 2026'ya katılacak mı? Şampiyon Nefise Karatay'dan yıllar sonra itiraf geldi

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6916c288610533a05f3a066e.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor tarihine adını yazdırmayı başaran şampiyonlardan Nefise Karatay, 2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlamıştı. 2024'te All Star'a katılan ve Ogeday ile final yapan Nefise Karatay, yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı.

25 yaşındaki yarışmacı, şimdi değişimiyle adından söz ettiriyor. Ogeday ile yarıştığı final dönemini anlatan Karatay, " Mentalimi sağlam tutsaydım şampiyon olabilirdim. Finalde bir başarılar diyeni bile hatırlamıyorum. Merve, Nagihan, Atakan, Aleyna, Seda Aktuğlu beni destekledi." ifadelerini kullandı.

Survivor şampiyonu Nefise Karatay'ı gören tanıyamadı! 'Nasıl olmuş?' diye sordu

6916c1a7610533a05f3a0669.jpg

YILLAR SONRA İTİRAF

Merve Aydın ile yarıştığı zaman bilerek atış yapmadığını itiraf eden yarışmacı, "İstatistik düşünmedim, ben bu konuyu yalanlamıyorum. Oraya atmamam için kör olmam lazım. Evet bilerek atmadım. Bunu verdiğim röportajda da söyledim. Yaptığım bir hataydı, kendimden ödün vermeye gerek yoktu. Bahsettiğimiz kişi zaten Merve Aydın. O gün ne olduğunu hatırlamıyorum. 2-2 yapalım dedik ve onu da bariz belli ettik." dedi.

BU SEZON SURVİVOR'A KATILACAK MI?

Survivor 2026 için geri sayım sürerken Nefise'den yarışmaya yeşil ışık geldi. Panorama Podcast'e katılan Nefise; Survivor 2026 sorusuna, "Hayırlısı bilmiyorum, umarım olur. İsterim Survivor'a gitmek olursa sevinirim." yanıtını verdi.

2026 KADROSU

Survivor kadrosunda şu ana kadar Bayhan, Dilan Çıtak, Keremcem, Mert Nobre ve Serhan Onat'ın katılacağı kesinleşti.

6916c1f1610533a05f3a066b.jpg

Geri
Üst Alt