Theme editor

Yeni Survivor 2026 öncesi Dilan Çıtak konuştu! Rakiplerine net mesaj: Haksızlığa gelemem

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
69293113610533a05f3a4640.jpg

HABER MERKEZİ - 'Survivor 2026' yarışması için geri sayım başladı. İzleyenler, yeni sezon yarışmacılarının kimler olacağını merakla bekliyor. Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor 2026'ya katılacak ünlü isimleri peş peşe sosyal medyadan açıklıyor.

Survivor'da bu sezon yarışacak isimlerden biri de Dilan Çıtak oldu. Son dönemde yaşadığı olaylarla gündeme gelen Dilan Çıtak, Hürriyet'in Youtube kanalına konuk oldu. Beste Sırapınar'ın sorularını yanıtlayan Dilan Çıtak, Survivor'da neler yapacağını anlattı.

69293025610533a05f3a4634.jpg

"TERCİH ETMEK İSTEMEDİĞİM BİR HAYATTI"

Dilan Çıtak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Çok skandallara doğdu benim hayatım, hiç tercih etmek istemediğim bir hayattı. Ben konservatuvar okuyan, hayatı müzikle geçen biriyim aslında. Benim başım son yıllarda beladan da kurtulmadı. Gerçek Dilan'ı insanlar tanısın çok isterim. Kaotik hayat doğduğum andan itibaren yakanızda.

"KEDİMİN KAFESİNE VURULDU"

Öfke kontrolü olan bir insandım. Hassas döneminde karşılaştığım kaba bir anda kendimi frenlemedim. Kendimi frenleyebilirdim. Bir olay yaşadım, kedimin kafesine vuruldu. Kedimin kafesine vurulmasını bugün dahi kabul edemem. Boş vermeyi öğrendim artık.

Alıntı Metni

BOŞANMA İDDİALARINA YANIT

Biz aslında yüksek yaşayan çiftiz. Bizim şöyle bir dengesizliğimiz var hemen ayrıldığımızı zannediyorlar. Biz hemen böyle Instagram'dan birbirimizi çıkarıyoruz. Genelde Levent küs kalamaz, ben de sevmem küs kalmayı.

69293080610533a05f3a4638.jpg

"BENİ ARADIKLARINDA ŞOKE OLDUM"

Survivor için beni aradıklarında şoke oldum. İnsanlar o kadar yanlış Dilan tanıdı ki doğru Dilan'ı görmeleri gerekiyor. Bir cesaret gidiyorum.

Çağla Şıkel, Mine Koşan’ın ayrılığı hakkında sessizliğini bozdu! 'Mesaj attım, geri dönmedi'

"ACUN ILICALI AKIL VERDİ"

Ben çocukluğumdan beri spor yapıyorum, Survivor için özel olarak çalışıyorum. Bu arada Survivor bana göre kaliteli bir mecra. Acun Ilıcalı bana birkaç akıl verdi. Daha önce yarışmayı doğru düzgün hiç izlemedim. Ben daha çok zekamla vurmayı severim.

69293089610533a05f3a463a.jpg

İnşallah bana sataşmazlar, başımı ağrıtmazlar. Kendimi parkurlarda merak ediyorum. Kavga, kaos uzak dursun istiyorum. Ben haksızlığa uğramamalıyım. Gerçek Dilan Çıtak kim onu görürler, bu da benim için çok büyük bir şampiyonluk olur.

Videonun tamamını izlemek için tıklayınız...

Geri
Üst Alt