Theme editor

Yeni Son Haberler: Cemre Baysel ve Blok3 sevgili mi? Ünlü oyuncudan aşk iddialarına açıklama

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68e5def6af6c89f5a1fab7d1.jpg

HABER MERKEZİ - 2021 yılında Baht Oyunu dizisinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan ve evlenmeleri beklenen Cemre Baysel Aytaç Şaşmaz çifti, sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı. Ayrılık haberleri hayranlarını şaşkına çevirmişti.

İşte Atlas bebeğin son hali! İç ısıtan kareyi Instagram'dan paylaştı

Özel hayatıyla magazin dünyasında merak konusu olan 26 yaşındaki güzel oyuncunun, Rapçi Blok3 ile kısa süreli bir ilişki yaşadığı iddia edildi.

68e5e02eaf6c89f5a1fab7d9.jpg

AŞK HABERLERİNE YALANLAMA

Baysel, hakkında çıkan aşk iddialarını Instagram hesabından yaptığı açıklamayla yalanladı.

Cemre Baysel, sosyal medyada konuşulmaya devam eden aşk haberleriyle ilgili bir açıklama yaparak, Hakan Aydın ile ilişki yaşamadığını dile getirdi.

Güllü'nün ölümünün ardından tepki çeken sözler! Lara'dan Demet Akalın'a yanıt gecikmedi: Şiddetli kınıyorum

İşte, oyuncunun o açıklaması:

68e5e041af6c89f5a1fab7db.jpg

"Şimdiye kadar özel hayatımla gündeme gelmeyi, konuşulmayı tercih eden bir oyuncu olmadım. En başta gülüp geçmeyi tercih ettiğim, ciddiye almadığım haberler bugün yalnızca gerçeği yansıtmamakla kalmayıp; aynı zamanda kişilik haklarıma, ailevi değerlerime ve özel hayatıma yönelik açık bir saldırı niteliği taşımaktadır. Her zaman kendi ayaklarım üzerinde durdum. Ailem, 10 yıllık meslek hayatımda ve özel hayatımda daima yanımda olmuş, sadece destek olmuş, asla köstek olmamıştır. Ailemin maddi desteğime ihtiyaçları yoktur. Ben bir evlat olarak yalnızca sorumluluklarımı yerine getirip, ne gerekiyorsa yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Cevap hakkımı kullanıyorken belirtmek isterim ki; ailem beni korumak dışında asla ilişkilerime karışmaz, hele ki söylendiği gibi çirkin sebepler yüzünden hiç olmaz! Ailemin böylesine temelsiz ve çirkin iddialarla birlikte anılması benim için kabul edilemez. Kimseyle bir ilişkim yok, olmadı da. Dolayısıyla söylenenler gibi bir ayrılık da söz konusu değildir. Susmayı tercih ettikçe uzayan ve içinde bulunmaktan büyük rahatsızlık duyduğum bir konu haline geldi. Bu açıklamayı, artık son bulacağını umarak yapıyorum. Teşekkür ederim."

Geri
Üst Alt