Theme editor

Yeni SON DAKİKA HABERLER: Eski eşini öldürdükten sonra verdiği ifade kan dondurdu!

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6988595e2f38150126043081.jpg

İngiltere Oxford’ta yaşayan 35 yaşındaki Robert Richens, sabahın saat erken saatlerinde polisi arayarak bir kadını öldürdüğünü bildirdi.Acil hat kayıtlarına yansıyan konuşmada Richens’in, "Buna inanmayacaksınız ama sanırım yanlışlıkla birini öldürdüm. Hareket etmiyor" diyerek ağladığı duyuldu.

'ONU ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM'

Richens, operatöre defalarca "Onu öldürmek istemedim" dedi.

İngiltere merkezli Metro haber sitesine göre olay yerine giden ekipler, Richens’in eski partneri olan 40 yaşındaki Rachael Vaughan’ı evinde hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Vaughan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Richens, aynı gün evinde gözaltına alınarak cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

AKILALMAZ İFADE: YENİ OYUN SERİSİ KAÇIRACAĞIM

Polis merkezine götürüldüğü sırada Richens’in, yakında çıkması beklenen Grand Theft Auto serisinin yeni oyununu "kaçıracağını" söylediği öğrenildi. Bir polis memurunun oyunun çıkışına daha uzun süre olduğunu belirtmesi üzerine Richens’in, "Muhtemelen ömür boyu hapse gireceğim" yanıtını verdiği kaydedildi.

SUÇUNU KABUL ETTİ

Soruşturma kapsamında Richens, 12 Aralık’ta cinayet suçunu kabul etti. Oxford Crown Court’ta görülen davanın ardından mahkeme, Richens’i en az 16 yıl 1 ay cezaevinde kalmak üzere ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.

Soruşturmayı yürüten Kıdemli Dedektif Stuart May, karar sonrası yaptığı açıklamada, "Düşüncelerimiz Rachael Vaughan’ın ailesi ve onu seven herkesle. Rachael, kendini en güvende hissetmesi gereken yerde, kendi evinde hayatını kaybetti. Richens’in eylemleri son derece acımasızdı; yardım istemedi, tıbbi destek sağlamadı ve yalnızca başka seçeneği kalmadığında polisi aradı. Bugünkü karar, işlediği suçun sonuçlarıyla yüzleşmesini sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

İsrail'den Trump’a 7 maddelik 'tavizsiz' şart! İran'ın kırmızı çizgileri masada
Altında 'baş döndüren’ hareket: Yatırımcılar dikkat! İşte haziran öngörüsü

Geri
Üst Alt