Theme editor

Yeni Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
695e1e369968c6ee7fa4555e.jpg

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları;Aziz milletim, değerli milletvekili arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler; sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Farklı mecralardan bizleri takip eden tüm vatandaşlarıma, sizlerin vasıtasıyla selamlarımı ve saygılarımı gönderiyorum.

2026 yılının bu ilk grup toplantısında siz değerli yol ve dava arkadaşlarımla beraber olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyor, toplantımızın ülkemiz, milletimiz, partimiz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Grup toplantımıza katılan misafirlerimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyor, her birinize desteğiniz, coşkunuz ve ahde vefanız için teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah’a, şahsıma sizler gibi yol ve mücadele arkadaşları bahşettiği için bugün bir kez daha tüm kalbimle hamdediyorum.

İlginizi Çekebilir

Şunu bir defa açık açık söylemek isterim: Hangi unvanda olursak olalım, hepimiz millete hizmet yolunun neferleriyiz; bu hareketin serden geçenleriyiz, bu cennet vatanın sevdalılarıyız. Biz bu millete sevdalıyız, biz bu ülkeye sevdalıyız; kalbimiz Türkiye için atıyor, 86 milyonun tamamı için çarpıyor.

Mazisi ortak, istikbali ortak, sevinci, hüznü ortak; aynı şekilde hayali ve hedefi ortak büyük bir ailenin fertleriyiz. Hamdolsun AK Parti ailesi her geçen gün güçleniyor, yeni katılımlarla saflarını genişletiyor.

"AK PARTİ, 11 MİLYON 543 BİN 301 ÜYE SAYISIYLA ZİRVEDEKİ YERİNİ 2025 YILINDA DA KORUDU"

Değerli kardeşlerim, geçen hafta biliyorsunuz, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığımız siyasi partilere dair güncel verileri açıkladı. Buna göre AK Partimiz, 11 milyon 543 bin 301 üye sayısıyla zirvedeki yerini 2025 yılında da korudu. İkinci sırada yer alan ana muhalefet partisine bu sene de fark attık; CHP ile aramızdaki üye sayısı farkı 9,6 milyondan fazladır. Öncelikle AK Parti’ye gönül veren 11 milyon 543 bin 301 üyemizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Geri
Üst Alt