Theme editor

Yeni Sibil Çetinkaya hastaneden son halini paylaştı! 'Hiç unutmayacağım bunu'

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
690843593b681ccda5137183.jpg

HABER MERKEZİ - 31 yaşındaki fenomen Sibil Çetinkaya, hastaneden yaptığı peş peşe paylaşımlarla sevenlerini korkuttu. Yüksek ateşi düşmeyen Çetinkaya, "Yine bu gece de hastaneden göndermeyecekler beni belli. Korkunç bir gece geçirdim yine ateşim düşmüyor. Çok yoruldum böyle olmaktan. Virüsün ne olduğunu bulamıyoruz. Yediğim bir yemekten olduğunu kesin ama sinirlerim zayıfladı. Artık damarım kalmadı kan alınacak'' mesajını paylaşmıştı.

Ahmet Tatlıses'e babasından uzaklaştırma kararı! Sessizliğini bozdu: Bu dava asla miras kavgası değil

''DEĞERLERİM İYİYE GİDİYOR''

'Değerlerim iyiye gidiyor' diyen Çetinkaya, ''Tam 2 hafta oldu bugün hastanede olmama. Ateş, halsizlik devam etse de değerlerim iyiye gidiyor. Yediğim ya da içtiğim bir şeyden değil. Bağışıklık sistemi ile ilgili bir durum geçirdiğimi öğrendik. Tedavim bir süre daha devam edecek. Eskisinden daha iyi bir enerji ile aranızda olacağım. Hemen düzelmemi beklemiyoruz ama şunu biliyorum ki hepinizi ve normal enerjimi çok özledim, halim olduğunda tekrar güncellerim'' ifadelerini kullanmıştı.

690843f93b681ccda513718a.jpg

''EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN''

Tedavisi devam eden fenomen, son durumuyla ilgili takipçilerine bilgi verdi.

690844573b681ccda513718d.jpg

Çetinkaya, hastane odasından yaptığı son paylaşımda; ''16 gündür benimle kalan, bir an bile yanımdan ayrılmayan, hastane odasını eve çeviren, sonsuz sevgi veren, 24 saat uyanık olan, her gün değerlerimi not alan, endişelerini içinde sevgisini dışında yaşayan o müthiş insan. Her gün sıklıkla mesaj atan, bana ulaşamayınca aile bireylerimden haber bekleyen, her gün beni ne kadar çok sevdiğini söyleyip dua eden, duacı olan. Enerjin olsun olmasın biz hep buradayız diyen, bu ekrandan sevgini veren: Bunu okuyan sizler. İyi ki varsınız. Allah beterinden korusun hepimizi. En kötü günümüz böyle olsun. Ama hakkınız ödenmez. Hiç unutmayacağım bunu. Teşekkür ederim'' sözlerine yer verdi.

Survivor 2026 kararını açıkladı! Olaylı yarışmacı Hikmet Tuğsuz ilk kez paylaştı

Geri
Üst Alt