Theme editor

Yeni ‘Sefo pırlanta günlerimi getirdi’

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
69432634c76a96066a6803f6.jpg

Demet Akalın ve Sefo’nun ‘Yerinde Dur’ şarkısının başarısı taçlandı. Sony Music Türkiye CEO’su Özden Bora tarafından ikiliye, Diamond Plak takdim edildi. Akalın, “Sefo’ya çok teşekkür ediyorum. Onunla uzun zamandır iş yapmak istiyordum. Biz şarkının teaser’ını koyduk ve bu kadar beklemiyorduk, inanamadık. Bana böyle eski ve pırlanta günlerimi getirdiği için çok teşekkür ediyorum ona. Geçen sene ‘Allah’ım bir tane şarkı yapalım’ diye dua etmiştim” dedi.

Şarkının başarısından bahseden Akalın, “Paris’te garson çocuk geldi, ‘Bu sen misin?’ diye sordu. Acayip gururlandım” ifadelerini kullandı. Sefo, “Yine bir şarkı yapacağız. Ama bu şarkıyı geçebileceğimizi düşünmüyorum. Yine yaparız ama nasıl olur, ne kadar beğenilir onu bilmiyorum. Belki daha da güzeli olur” diye konuştu. Uzun saçıyla dikkat çeken Akalın, “İran’dan geldi” açıklamasını yaptı.

370 milyon kez dinlendi

‘Yerinde Dur’, toplamda 370 milyon dinlenmeye ulaşarak, yılın en büyük hitlerinden biri oldu. Şarkı, radyo listelerinde beş hafta boyunca birinci sırada, altı hafta boyunca ise ‘Top 10’da kaldı. Şarkı yerli ve yabancı birçok platformda uzun süre zirvede yer aldı.

Geri
Üst Alt