Theme editor

Yeni Seda Önder'den şoke eden paylaşım, resmen isyan etti: Geri dönüşü yok

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68d61f1f9d6a4a425549f35b.jpg

HABER MERKEZİ - Şarkıcı Seda Önder, Instagram hesabından paylaşım yaparak boşanmak istediğini açıkladı. 2016 yılında dünyaevine giren Seda Önder, evliliği hakkında 'Artık geri dönüşü olmayan bir yol' yorumunda bulundu.

İki çocuğu olan Önder yaptığı paylaşımda, "Nisan ayından bu yana ayrı olduğum evliliğimle ilgili, anlaşmalı boşanma sürecinde beklediğim uzlaşı maalesef geri dönüşü olmayan, ağır ve kabul edilemez maddelerle önüme geldi. Her ne kadar kusurlu olmayan taraf ben olsam da, dayatılan bu şartlara boyun eğmeyeceğim. Çünkü bu süreç yalnızca bir imza meselesi değil; insanın onurunu, emeğini ve hayatını ilgilendiriyor." dedi.

Son dakika... Ünlü sanatçı Güllü hayatını kaybetti

68d61e3d9d6a4a425549f356.jpg

Önder sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı: Benim için bu evliliğin artık geri dönüşü yok. Hayatımı korku, baskı veya haksız şartlarla şekillendirmeyi kabul etmiyorum. Kararlı duruşumun, adalet ve hakkaniyetin en büyük savunucusu olduğuna inanıyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Gücümü, doğru olanı savunmaktan alıyorum ve istemediğim bu evlilikte zorbalık, tehdit ve korkuyla devam etmeyeceğimi herkesin bilmesini istiyorum. Boşanmak istiyorum.

68d61eba9d6a4a425549f358.jpg

icon
icon

Geri
Üst Alt