Theme editor

Yeni Oyuncu Barış Kılıç’tan Fenerbahçe maçı sonrası sert tepki

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68d4fa29e7329727bcae4307.jpg

HABER MERKEZİ - Ünlü oyuncu Barış Kılıç, Fenerbahçe’nin Avrupa ve Süper Lig’de aldığı sonuçlara kayıtsız kalamadı. Takımın son performansını eleştiren Kılıç, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

İlginizi Çekebilir

Sezon başında ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler, yeni döneme İtalyan teknik adam Domenico Tedesco ile başlamıştı. Ancak Süper Lig’de Kasımpaşa karşısında kaybedilen 2 puan ve Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb’e karşı alınan 3-1’lik mağlubiyet, taraftarların sabrını taşırdı.

Barış Kılıç da bu gidişata tepki gösteren ünlülerden biri oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçeli futbolcuj En- Nesyri'nin istatistiklerine yer veren Kılıç “Yorum yok. Bu kadar ruhsuz bir takım ömrümde görmedim” sözleriyle isyanını dile getirdi.

68d4fae2e7329727bcae430b.jpg

BARIŞ KILIÇ KİMDİR?

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978’de Malatya’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. Televizyon dünyasına 2004 yılında “Bütün Çocuklarım” dizisiyle adım atan Kılıç, özellikle “Adını Feriha Koydum”, “Güllerin Savaşı”, “Kocamın Ailesi” ve “Yasak Elma” gibi yapımlardaki performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Karizmatik duruşu ve başarılı oyunculuğu ile ekranların sevilen isimlerinden biri olmaya devam ediyor.

Anıl Altan sürpriz isimle görüntülenmişti! Pelin Akil boşanma sonrası ilk kez konuştu

icon
icon

Geri
Üst Alt