Theme editor

Yeni Öğretmenler Günü’nde anlamlı jest

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6924cdfdf6450181b1a835d0.jpg

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Eşref Rüya’nın oyuncuları Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Büşra Develi, Görkem Sevindik, Ahmet Yıldırım, Muttalip Müjdeci ve Şener Savaş, öğretmenlere jest yaptı. Oyuncular, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Uşak’ın Ulubey ilçesindeki Avgan İlköğretim Okulu’ndaki öğretmenlere özel bir video mesaj hazırladı.

Ünlü isimler, mesajlarında tüm eğitimcilerin gününü kutlayarak, desteklerini iletti. Sürpriz video okulda mutlulukla karşılandı. Avgan İlköğretim Okulu öğretmenleri, bu ince düşünce karşısında teşekkürlerini göstermek için bir pankart hazırlayarak ‘Eşref Rüya’ oyuncularına minnettarlıklarını iletti. Oyuncuların davranışı sosyal medyada da takdir topladı.

6924ce1ff6450181b1a835d3.jpg

‘Pazara gidemeyeceğim galiba’

Taner Rumeli, Eşref Tek (Çağatay Ulusoy) ve Nisan (Demet Özdemir) fanlarının hedefinde olan Dinçer karakteri yüzünden sokakta tepki aldığını itiraf etti. Katıldığı programda bu durumun hoşuna gittiğini ifade eden oyuncu, “Çünkü işimi iyi yaptığımı gösteriyor. ‘Eşref Rüya’dan sonra pazara gidemeyeceğim galiba’ diye şaka yapıyorum, zira Dinçer çok kötü bir karakter” ifadelerini kullandı. Tims&B imzalı ‘Eşref Rüya’, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Geri
Üst Alt