Theme editor

Yeni Nilperi Şahinkaya'dan gece yarısı sürpriz poz! Sevgilisiyle yeni kare geldi

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6916baa3f6450181b1a7f8bb.jpg

HABER MERKEZİ - Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ile heykeltıraş Emre Yusufi'nin 2019'da başlayan ilişkisi geçtiğimiz yıl sona ermişti. Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çiftin ayrılması sevenlerini şaşırtmıştı.

Şahinkaya ayrılık sonrası yaptığı açıklamada, "Biz iyi ayrılmaya karar verdik. Yavaş yavaş, kademeli kademeli ayrılmaya ve kopmaya... Yani küsmeden, kızmadan, sarılarak ayrılmak... Bu şekilde olmuyor deyip, iki tarafın da kabullendiği bir ayrılık türü..." ifadelerini kullanmıştı.

AŞKA GELDİ

37 yaşındaki Şahinkaya ayrılık sonrası aşkı Baturalp Bekar'da bulmuştu. Yönetmen sevgilisiyle yeni fotoğraf karesi paylaşan ünlü oyuncu, "aşığım saat 04.58 post koyuyorum" dedi.

6916baf5f6450181b1a7f8be.jpg

NİLPERİ ŞAHİNKAYA KİMDİR?

Nilperi Şahinkaya, 23 Şubat 1988’de Senegal’in Dakar şehrinde doğan Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Babasının diplomat olması nedeniyle çocukluk yılları farklı ülkelerde geçen Şahinkaya, ilkokul eğitimine Paris’te başladı, ardından Ortaokul ve lise yıllarını Almanya’da tamamladı. Türkiye’ye döndükten sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden 2010 yılında mezun oldu.

6916bb89f6450181b1a7f8c5.jpg

Oyunculuk kariyerine 2009 yılında “Deniz Yıldızı” dizisiyle adım atan Nilperi Şahinkaya, asıl çıkışını 2011–2013 yılları arasında rol aldığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisiyle gerçekleştirdi. Daha sonra Kiraz Mevsimi, N’olur Ayrılalım, Dolunay, Aşkın Tarifi, Kuş Uçuşu ve Erşan Kuneri gibi sevilen projelerde yer alarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Sahne performansıyla da dikkat çeken Şahinkaya, tiyatroda “Çirkin”, “Kalp” ve “Kim Bu Ben?” gibi oyunlarda rol aldı. Sinema tarafında ise “Aşkın Gönül Yazısı”, “Kar ve Ayı” ve çeşitli kısa film projeleriyle yer aldı.

Pelin Akil hayranlarını heyecanlandırdı: 11 Aralık’ta sürpriz var

Geri
Üst Alt