Theme editor

Yeni Kim der 50 yaşında diye! 'Daha farklı yaklaşıyorum'

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68d3f2e9de7b8a5d209abd5e.jpg

HABER MERKEZİ - Başarılı oyuncu, yeni yaşının kendisi için yalnızca bir sayıdan ibaret olmadığını, aynı zamanda hayatında daha fazla düşünmeye, sorgulamaya ve kabullenmeye başladığı bir dönem olduğunu dile getirdi. Cotillard, “50 yaş bana yeni bir bakış açısı kazandırdı. Artık kariyerimdeki seçimlerime, kadınlarla dayanışmaya ve hayatın bana sunduklarına daha farklı yaklaşıyorum” dedi.

68d3f353de7b8a5d209abd60.jpg

KADIN DAYANIŞMASI VE GÜÇ DİNAMİKLERİ

Röportajda özellikle kadınların iş dünyasında ve sanatın içinde yaşadığı güç dengesizliklerine değinen Cotillard, uzun yıllardır savunduğu dayanışma fikrini yineledi. “Kadınların birbirini desteklemesi, sadece kişisel yaşamlarımızda değil, Hollywood gibi büyük endüstrilerde de büyük bir değişim yaratıyor. Bu değişimin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum” sözleriyle dikkat çekti.

Devrim Özkan gece gezmesinde yakalandı: Yanındaki isim dikkat çekti: Hande Baladın detayı

HOLLYWOOD VE GELECEK PROJELER

Fransa’dan Hollywood’a uzanan yolculuğunda sayısız ödül ve başarıya imza atan Cotillard, yeni projelere de yeşil ışık yaktı.

“The Morning Show”un yeni sezonunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, bu deneyimin heyecanını paylaştı. “Yeni karakterlerle tanışmak, her seferinde yeniden doğmak gibi” diyerek oyunculuğun onun için bitmeyen bir keşif olduğunu vurguladı.

68d3f375de7b8a5d209abd62.jpg

YARI YÜZYILLIK BİR BAŞARI HİKÂYESİ

“Piaf” filmindeki efsanevi performansıyla Oscar ödülünü kucaklayan Cotillard, 50 yaşına sadece bir oyuncu olarak değil, aynı zamanda bir kadın, bir anne ve bir aktivist olarak girdiğini hatırlattı. Röportajında hayranlarına, yeni yaşını kutlarken geçmişten ders alıp geleceğe umutla bakmayı unutmadığını da belirtti.

68d3f3c0de7b8a5d209abd66.jpg

MARİON COTİLLARD KİMDİR?

30 Eylül 1975’te Fransa’nın Paris şehrinde doğan Marion Cotillard, tiyatrocu bir ailenin çocuğu olarak büyüdü. Küçük yaşlardan itibaren sahne sanatlarıyla ilgilenen Cotillard, ilk uluslararası çıkışını Taxi film serisiyle yaptı.

68d3f49ede7b8a5d209abd6d.jpg

2007’de “La Vie en Rose” (Kaldırım Serçesi) filminde Édith Piaf’ı canlandırarak Oscar, BAFTA, Altın Küre ve César ödüllerini kazanarak dünya çapında büyük bir ün kazandı. Bu performansıyla “en iyi kadın oyuncu” dalında Oscar alan ilk Fransız kadın oldu.

Christopher Nolan’ın Inception (Başlangıç) ve The Dark Knight Rises (Kara Şövalye Yükseliyor) filmlerindeki rolleriyle Hollywood’da da kalıcı bir yer edindi. Ayrıca Rust and Bone, Two Days, One Night ve Allied gibi yapımlarda sergilediği oyunculukla takdir topladı.

68d3f4b5de7b8a5d209abd6f.jpg

Cotillard yalnızca oyunculuğuyla değil, çevreci duruşuyla da tanınıyor. Greenpeace’in kampanyalarında aktif rol aldı, çevre dostu projelere destek verdi ve sürdürülebilir yaşam konusunda sesini yükseltti.

Bugün 50 yaşında olan Cotillard, hem Avrupa’da hem de Amerika’da en saygın aktrislerden biri olarak kabul ediliyor.

Jennifer Lopez Türkiye'yi unutamıyor: Kariyerimde verdiğim en iyi konser

icon
icon

Geri
Üst Alt