Theme editor

Yeni Kelly Brook’tan şoke eden itiraf! Dünyaca ünlü program öncesi garip teklif

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
69159934f6450181b1a7f2a6.jpg

HABER MERKEZİ - İngiltere’nin sevilen sunucularından ve eski model Kelly Brook, katıldığı I’m A Celebrity… programı öncesinde yaşadığı şaşkınlık verici bir tecrübeyi anlattı. Brook, kamp hayatına başlamadan önce görüştüğü bir doktorun kendisine “yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüp düşünmediğini” sorduğunu söyledi.

69159980f6450181b1a7f2a9.jpg

"REDDETTİM"

Brook, bu teklifi duyduğunda şoke olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: Ben oraya doğallığımla gidiyorum. Birisi bana ‘istersen biraz yağ enjekte edebiliriz’ dedi. ‘Hayır, teşekkürler’ deyip reddettim.

691599b7f6450181b1a7f2ac.jpg

Ünlü isim, senelerdir ekranlarda olmasına rağmen hâlâ “güzellik baskısıyla” karşılaştığını ve bunun özellikle televizyon projeleri öncesi arttığını söyledi. Brook’un açıklaması sosyal medyada da gündem olurken, pek çok kullanıcı “ünlülerin bile bu baskıdan kaçamadığını” dile getirdi.

Kelly Brook’un bu çıkışı, televizyon dünyasında görünmeyen hazırlık süreçleri, estetik dayatmaları ve sektördeki güzellik algısına dair tartışmayı yeniden alevlendirdi.

Bu dünyadan bir Muazzez Abacı geçti... Satış rekorları kırdı, kabadayı aşkıyla manşetlerden inmedi

Geri
Üst Alt