HABER MERKEZİ -People’a konuşan Jessica Biel’e yakın bir kaynak, Timberlake’in toparlanma sürecinde olduğunu söyledi: Justin iyi görünüyor. Yorucu turne ve Lyme hastalığı teşhisinin ardından sağlığını önceliğine aldı. Jess her zamanki gibi destekleyici; tek istediği Justin’in sağlıklı olması.
İlginizi Çekebilir
2012 yılında evlenen Justin Timberlake (44) ile Jessica Biel (43), oğulları Silas (10) ve Phineas’ın (5) da dahil olduğu aile yaşamlarını bu süreçte daha sakin bir tempoya çekmiş durumda.
“NEDEN BU KADAR ACI ÇEKTİĞİMİ SONUNDA ANLADIM”
Timberlake, Temmuz ayında, Forget Tomorrow World Tour’un son konserinden sadece bir gün sonra Lyme hastalığı teşhisi aldığını açıklamıştı. Ünlü yıldız, sahne arkasında yaşadığı zorlukları şu sözlerle anlatmıştı:
Bir süredir bazı sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum ve Lyme hastalığı teşhisi kondu. Sahnedeyken yaşadığım sinir ağrıları, bitmeyen yorgunluk ve hastalık hissi sonunda anlam kazandı.
Hem doğum gününü kutladı hem de aşkını paylaştı: Hande Doğandemir’den ilk kare
Turneyi iptal etmeyi ciddi şekilde düşündüğünü söyleyen Timberlake, buna rağmen sahneye çıkmaya devam etmeyi seçti:
Performansın bana verdiği mutluluk, yaşadığım geçici stresten çok daha büyüktü. Devam ettiğim için mutluyum. Bu, zihinsel dayanıklılığım için de bir sınavdı.
“ARTIK DAHA ŞEFFAF OLMAYA ÇALIŞIYORUM”
Lyme hastalığını paylaşma konusundaki tereddütlerini de dile getiren Timberlake, artık mücadelelerini saklamak istemediğini belirtti:
“Böyle şeyleri kendine saklamayı öğreterek büyütüldüm ama yanlış anlaşılmalar olmasın diye artık daha şeffaf olmak istiyorum. Benim gibi bu hastalıkla mücadele edenlere de destek olmak istiyorum.”
Ünlü şarkıcı, 2026’ya daha güçlü bir başlangıç yapmayı hedeflerken, önceliğinin tamamen sağlığı olduğunu vurguluyor. Jessica Biel ise eşinin iyileşme sürecinde her adımda yanında.
Orhan Gencebay'ın hayatı film oluyor! 'Başrolde kim olacak?' sorusuna cevap