Theme editor

Yeni İrem Derici ve takipçisi arasında güldüren diyalog! 'Durum o kadar vahim'

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6929358b610533a05f3a465d.jpg

HABER MERKEZİ – Özel hayatı ve hit şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, bir süredir birlikte olduğu DJ Melih Kunukçu ile evlenmeye hazırlanıyor.

Her zaman gündemde olan ve sosyal medyayı sık kullanan Derici, geçtiğimiz günlerde bir Twitter kullanıcısına verdiği cevapla dikkat çekmişti. Durumu yanlış anladığını belirten ünlü isim, şunları söylemişti:

69293546610533a05f3a465b.jpg

İrem Derici'den olay paylaşım! Tepkiler sonrası ilk açıklama: Instagram'dan bulun

“Biri, benim bile ağza alınmayacak şeyler yazmış. Ama ben o tweeti başka birine yazmışım. O başka biri çok tatlı bir şey yazmış. Farkına varmadım. Millet yazınca anladım. Bana ekran görüntüsü attılar, ne kadar utandım! Twitter’ı kızdan özür dilemek için açtım ama beni Twitter’dan atmışlar. Artık Twitter’ım yok. Sizden ricam, yanlışlıkla yazdığım o kızcağızı Instagram’da bulup bana atmanız.”

Survivor 2026 öncesi Dilan Çıtak konuştu! Rakiplerine net mesaj: Haksızlığa gelemem

Sosyal medyada gündem olan Derici, bu kez Instagram’da bir takipçisine verdiği yanıtla dikkat çekti. Bir takipçisi “İrem abla, senden akıl almamız gereken bir konu var” yazınca, Derici “Benden akıl alacak kadar çaresiz misiniz?” diye cevap verdi. Takipçisinin “Durum o kadar vahim” yanıtını da paylaşan ünlü şarkıcı, sosyal medyada yine gündem olmayı başardı.

69293533610533a05f3a4659.jpg

Geri
Üst Alt