Ünlü sanatçı Faruk K, Radyo D’ye özel açıklamalar yaptı. bugüne kadar kullandığı soyadında değişiklik yaptığını belirten sanatçı “Arkadaşlar, tüm dinleyenlere de duyurulur; ben Radyo D’de ilk defa bunu açıklıyorum. Soyadımı değiştirmeye karar verdim. Bundan sonra benim adım ‘Ka’ değil, ‘Ke’. Yeni jenerasyon sosyal medyadan beni takip edip keşfediyor. Onlar diyor ki ‘Abi, şarkıların ne güzel. Kaç yaşındasın, nasıl dans ediyorsun, bunu da yapmışsın, şunu da yapmışsın… Ama soyadın ‘Ka’ değil, ‘Ke’. Çünkü ‘Ka’ diye bir harf yok, ‘Ke’ vardır.’ Yeni jenerasyon benim soyadımı değiştirmemi istedi. Ben de dedim ki eski jenerasyon beni Faruk Ka olarak bilsin, yeni jenerasyon ise Faruk Ke olarak bilsin. Bundan sonra yeni jenerasyon için Faruk Ke’yim” diye konuştu.
Faruk K yıllar sonra sahne adının sırrını açıkladı! 'Unkapanı'ndan çıktı'
Sosyal medyada kendisine gösterilen ilgiden de bahseden Faruk K, “Ke olarak koymuşlar. Ben de teşekkür ediyorum onlara. Bir sürü post atıyorlar, hikâyeler paylaşıyorlar. Senin aracılığınla da yeni jenerasyona duyuralım. Artık Faruk Ke olarak karşınızdayım” ifadelerini kullandı.