HABER MERKEZİ - Can ciğer iki yakın dost Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın neden küstükleri sorusu çiftin sevenleri tarafından sürekli merak ediliyor. İki ünlü isim de konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, zaman zaman yaptıkları sosyal medya paylaşımları birbirlerine gönderme yaptılar şeklinde algılanıyor.
Cemre Baysel ve Blok3 sevgili mi? Ünlü oyuncudan aşk iddialarına açıklama
Mola'nın “Sitem eden, küsen, ‘Bana neden şunu yapmadın?’ diyen o arkadaş. Herkesin var böyle bir arkadaşı, değil mi?” mesajını gören sosyal medya kullanıcıları, Arıkan için yazdığını öne sürmüştü.

BOŞANMA SONRASI KONUŞTU
Enis Arıkan, eski dostu Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı’nın boşanmasıyla ilgili, “Hayırlısı olsun” dileğinde bulunmuştu.
Arıkan, “Ezgi Mola’nın ayrılığı sizin bağınızı kuvvetlendirdi mi?” sorusuna ise, “İkisi de doğru olan kararı vermişlerdir. Görüşmüyoruz biz. O defter kapandı” yanıtıyla barışmadıklarını vurgulamıştı.
İşte Atlas bebeğin son hali! İç ısıtan kareyi Instagram'dan paylaştı
BARIŞTILAR MI?
Katıldığı bir etkinlikte görüntülenen Enis Arıkan, basın mensuplarıyla sohbet etti. Gazete Magazin mikrofonuna konuşan oyuncu, 'Ezgi Mola ile barıştınız mı?' sorusuna şakayla karışık cevap verdi.

Arıkan, gülerek ''Seni parçalarım güzelim benim. Hala bu soruyu sormaya utanmıyorsun değil mi sen? 7 yıl geçti üzerinden. Ben kaçıyorum. Gerdin beni, ne gerek var şimdi? Yok görüşmüyoruz'' diyerek konuştu.
Romantik paylaşım! 4. evlilik yıl dönümlerini böyle kutladılar