26 Eylül'de Yalova'da oturduğu binanın 6. katındaki dairesinden düşen ve hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Güllü'nün sır dolu ölümü merak konusu olmaya devam ediyor. Arabesk müziğin sevilen isimlerinden şarkıcı 'Güllü' olarak bilinen Gül Tut, 6'ncı kattaki evinde pencereden düştü.
Survivor Almeda Baylan aşka geldi! Yeni sevgilisinin ismi belli oldu
İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde, Güllü’nün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesinden sonra Güllü'nün cenazesi otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Otopsinin ardından Güllü’nün cenazesi, 27 Eylül'de İstanbul Tuzla'da toprağa verildi.
ADLİ TIP RAPORU OLAYI AYDINLATACAK
Güllü'nün ön otopsi raporunda ‘darp’ ve ‘cebir’ izine rastlanmadığı kaydedildi. Şarkıcının, alkol veya uyuşturucu madde kullanıp kullanmadığına dair Adli Tıp Kurumu Kimya İhtisas Dairesi Toksikoloji Şubesi tarafından yapılan incelemenin sonucu da çıktı.

ALKOLLÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Adli Tıp raporunda, kanda alkol (etanol, metanol), uyuşturucu-uyarıcı madde aranması ve sistematik toksikolojik analizi, göz içi sıvısında alkol (etanol, metanol) aranması, idrarda uyuşturucu-uyarıcı madde aranması ve sistematik toksikolojik analizi, iç organ parçalarında ve mide muhtevasında sistematik toksikolojik analiz yapıldığı belirtildi.

Yapılan analiz sonucunda 3.53 promil alkollü olduğu belirlenen Güllü’nün, iç organ parçalarında ve mide muhtevasında yapılan aramada ise uyuşturucu maddeye rastlanmadı.
Günler kala İstanbul konseri iptal edildi! Robbie Williams'tan ilk açıklama
DEMET AKALIN'DAN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER
Şarkıcı Demet Akalın, hayatını kaybeden arabesk müziğin sevilen ismi Güllü hakkında yaptığı açıklamayla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Akalın, “Hiçbir samimiyetim yoktu kızcağızla ama inanamadım, kader yani. Şimdi efsane olacak. Belki de istediği tek şey efsane olmaktı” sözleriyle tepkilere neden olmuştu.
Content Video - Güllü'nün şüpheli ölümünde oğlu ve kızı tanık olarak dinlendi! 'Annemin kemiklerini sızlattılar'
LARA: ŞİDDETLİ KINIYORUM
Şarkıcı Lara, Güllü'nün vefatından sonra kullandığı sözlerle tepki çeken Demet Akalın'la ilgili Bi Kanal TV'nin mikrofonuna konuştu.

Lara; ''Bergen'in veliahtı gitti diyebilirim. Hatta geçenlerde Demet Akalın bir açıklama yapmış. Bari orada kalbini biraz temiz tutsaydın. Bir insan ölümden nasıl prim yapabilir. Bu kadar efsane olabilecek bir kadın, bir hanımefendi, bir kraliçe hakkında kızcağız denmesini şiddetli kınıyorum. Ben de cenazeye katılamadım çünkü benim doktorum izin vermedi. Cenazelere katıldığım zaman kriz geçirecek kadar ağlıyorum. Yani dayanamıyorum sonra hastalığım tetiklenmeye başlıyor. Şeye çok üzüldüm, Güllü ablanın yatak odası öyle olmamalıydı. Bir kraliçe gibi yatak odası olmalıydı. Sevgili Güllü ablanın evi ve ölümü böyle olmamalıydı'' ifadelerini kullandı.
Murat Dalkılıç ve sevgilisi Özgü Kaya'dan yeni kareler