Theme editor

Yeni Güllü'nün arkadaşı konuştu! Tuğyan'la ilgili şoke eden iddia: Torunuyla tehdit etti

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
694cfd9eb72d8e1edd63c585.jpg

HABER MERKEZİ - Güllü’nün Yalova’daki evinin 6’ncı katından düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan kızı Tuğyan Ülkem Gülter, “tasarlayarak kasten yakınını öldürmek” suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Dilan Çıtak Survivor yolcusu! Eşiyle vedalaşırken gözyaşlarına hakim olamadı

Gülter, Gebze Cezaevi'nden Silivri Cezaevi’ne nakledildi. Gülter'in şiddet gördüğü için nakil edildiği iddialarına ise avukatı Merve Uçanok katıldığı programda yanıt verdi.

694cfee4b72d8e1edd63c597.jpg

''ÖZEL BİR SEBEBİ YOK''

Naklin idarenin takdirinde olan bir şey olduğunu belirten Uçanok, 'Özel bir sebebi yok. Ben de bugün gazetelerde gördüm darp edilmiş filan, öyle bir şey kesinlikle yok Bana zaten anlattı kendisi. Hatta gittiği yerin daha iyi, daha hijyen, daha düzgün bir cezaevi olduğunu söyledi. Bu durumdan da rahatsız değildi. Alışmaya çalışıyor oraya, tutunmaya çalıyor. Her zaman söylediği şey; Abla sen de bana söylüyordu. Haklı olmak haksız olmaktan daha kolay. Ben masumum. Masumiyetime olan inancım tam ve bunun ortaya bir gün çıkacağını biliyorum.' dedi.

694cff8ab72d8e1edd63c59c.jpg

GÜLLÜ'NÜN ARKADAŞI ANLATTI: KIZIYLA TEHDİT ETTİ

Güllü'nün sır dolu ölümü haberlere konu olmaya devam ediyor.'Gel Konuşalım' programında Güllü'nün şüpheli ölümü ele alındı. Sunucu Ece Erken, olayla ilgili ortaya çıkan yeni detayları izleyenlere aktardı.

Hazal Çağlar ve Samet Akaydın düğün için gün sayıyor! İşte kına gecesinden kareler

Erken; Güllü'nün yakın arkadaşı Özlem Kara'nın sanatçının tutuklanan kızı Tuğyan Ülkem Gülter ile ilgili çok konuşulacak iddialarını okudu.

694cffd9b72d8e1edd63c5a1.jpg

''ORGAN MAFYASINA SATARIM''

Güllü'nün kızı Tuğyan'ın yasaklı madde kullandığını iddia eden Kara, Tuğyan'ın annesine; ''Eğer bana para vermezsen Karen'i (Kızı) organ mafyasına satarım. Nasılsa çocuk benim'' diyerek tehdit ettiği iddiasında bulundu.

''KIZINDAN KORKUYORDU''

Sözlerinin devamında; 'Kızından korkuyordu, oğlundan da çekiniyordu' iddiasında bulunan Kara, Güllü'nün çocuklarını mirastan ret etmek istediği söyledi.

Sunucu Ece Erken; 'Torununu korumak adına kamera taktırdığı söyleniyor' diye konuştu.

17 yıllık evliliklerini bitirmişlerdi! Paris'te bir araya geldiler

Geri
Üst Alt