Theme editor

Yeni Güllü Haberleri: Seda Sayan ilk kez açıkladı! 'Güllü’nün çocuklarının okul taksitlerini ödedim'

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6943b67fc307105ef8dd5f76.jpg

HABER MERKEZİ - Ünlü şarkıcı Güllü’nün Yalova’daki evinin 6’ncı katından düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kızı Tuğyan Ülkem Gülter, “tasarlayarak kasten yakınını öldürmek” suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Estetiklerine servet harcadı! İşte dünden bugüne Danla Bilic'in değişimi

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Evinin penceresinden düşen Güllü’nün ölümüne ilişkin soruşturmada, Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesinde, “Tuğyan, Gül anneyi itti” diyerek itirafta bulunduğu öğrenildi. ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklanan Tuğyan Ülkem Gülter’in ise suçlamaları kabul etmediği belirtildi.

69428f96c307105ef8dd5c2b.jpg

YATAĞIN YERİ 1 HAFTA ÖNCE DEĞİŞTİRİLMİŞ

Kanal D’de yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında dün ekrana gelen bölümde Güllü'nün sır dolu ölümü ele alınmıştı.

Yayına bağlanan CNN Türk muhabiri Merve Tokaz, Güllü'nün oğlu Tuğberk'in ifadesiyle ilgili şoke eden kısımları aktarmıştı.

Tokaz, yayında şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

6943b83ac307105ef8dd5f8e.jpg

AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Tuğyan'ın tutuklanmasının yankıları sürerken, ünlü sanatçı Seda Sayan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. 62 yaşındaki Sayan, geçmişte Güllü’nün çocukları Tuğyan’la Tuğberk’in okul taksitlerini ödediğini söyledi.

6943b91ec307105ef8dd5f9d.jpg

''KEŞKE BUNLAR YAŞANMASAYDI''

İşte, Seda Sayan'ın o açıklamaları:

''Bunu ilk defa ekranlardan söylüyorum. Bunu Tuğyan da Tuğberk de ikisi de biliyorlar. Bunu daha önce dile getirmedim ama Tuğyan'la Tuğberk bu olay ortaya çıkmadan önce bana haber gönderdiler. Biz Seda ablamla programa çıkmak istiyoruz diye. Bende gelin dedim. Bunu söylediğim için beni lütfen yanlış anlamayın. Bu bizim aramızda konuşulduğu için söylüyorum. Özgür Aras beni aradı. Güllü'nün çocukları seninle konuşmak istiyorlar dedi. Çünkü demişler: ''Annemizin çok sıkıştığı, bizim okullarımızın taksitlerini ödeyemediği zaman sizden almışlardı dedi.'' Özgür Aras. Okul taksitlerimizi bile ödemişti. Bunu söylediğim için çok üzgünüm. Keşke bunlar yaşanmasaydı. Üzüntümü tarif edemem. Baştan beri kafamıza yatmayan şeyler vardı. Konduramadık.'' diye konuştu.

Sayan'ın bu açıklamaları sosyal medyada en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Babasıyla mahkemelik olmuştu! İşte film gibi hayat hikayesiyle Melisa Döngel'in biyografisi

Geri
Üst Alt