Theme editor

Yeni Frankenstein'ın yönetmeninden çarpıcı açıklama! Bir cinayeti duyduğunu iddia etti

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
690ed5df36206bb89d50a29c.jpg

Del Toro, Jimmy Kimmel Live programında yaşadıklarını şöyle anlattı: Hayaletleri iki kez duydum. İkincisi oldukça dramatikti. Hobbit filmini çekmek için keşif yaptığımız dönemde, Yeni Zelanda’daki Waitomo Caves Hotel’de kalıyordum. Otelin en lanetli odasında kalmak istedim. O gece, odamda bir cinayet işlendiğini duydum. Çığlıklar, bıçak sesleri, ağlamalar…”

690ed5e736206bb89d50a29f.jpg

"ARKAMA BAKMADIM BİLE"

Korku ustasının anlattığına göre otelde başka kimse yoktu. “Sezon dışında olduğu için otel tamamen boştu,” diyen del Toro, “Sadece anahtarı verip gittiler. Tüm gece bilgisayara bakarak oturdum, dönüp arkamda ne var diye bile bakamadım,” diye ekledi.

Program sunucusu Jimmy Kimmel ise olaya esprili bir dille yaklaştı:

Ölümsüz gelir: Michael Jackson 2024’te 600 milyon dolar kazandı

“Belki de sadece The Wire dizisindeki sahneleri duyuyordun! O dizide yüzlerce cinayet var zaten!”

Ancak del Toro, duyduklarının diziden değil, “oda içinden gelen” gerçek sesler olduğuna inanıyor.

690ed5f436206bb89d50a2a1.jpg

"PERİLİ EV SATIN ALMAK İSTİYOR"

Korku ve doğaüstü öğeleri sinemasında ustalıkla harmanlayan yönetmen, “Crimson Peak” filminde olduğu gibi gerçek hayatta da “hayaletli” yerlerden uzak durmak yerine onlara yakın durmayı tercih ediyor. Hatta yakın zamanda İngiltere’de “kesinlikle perili bir ev” satın almak istediğini de açıkladı:

“Emlakçıya talimat verdim: Ev mutlaka lanetli olmalı! Gecesini orada geçirip gerçekten bir şey duymazsam almam,” dedi.

Brendan Fraser ve Rachel Weisz 25 yıl sonra Mumya filmiyle yeniden buluşuyor

Geri
Üst Alt