Theme editor

Yeni Fenomen isim günlerdir hastanede! Son durumunu paylaştı

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6902f552b825a93f9900d1c8.jpg

HABER MERKEZİ - Sosyal medyada en merak edilen isimler arasında yer alan Sibil Çetinkaya ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile aşk yaşıyordu. Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çift ayrılık kararı almıştı.

Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor 2026'nın bir yarışmacısı daha belli oldu

Sibil Çetinkaya ayrılık kararını, "Mesajlarınızı alıyorum, evet bir süre önce böyle bir karar aldık. Bunun ikimiz için de daha doğru olduğuna inanıyoruz. Sadece biraz zaman ve anlayışınıza ihtiyacımız var. Mesajlarınız için de teşekkürler, çok seviyorum sizi." sözleriyle doğrulamıştı.

Sık sık seyahat eden fenomen isim ayrılık sonrası ABD'ye, İtalya'ya gitmişti. Her zaman neşeli halleriyle dikkat çeken Çetinkaya bu kez zor günler yaşıyor.

6902f583b825a93f9900d1cb.jpg

12 GÜNDÜR HASTANEDE

Günlerdir hastanede olan Çetinkaya yaptığı son paylaşımda şu ifadeleri kullandı:Selamlar kimseye dönemiyor aramaları açamıyorum, bir gelişme olursa haber veririm diye burayı da meşgul etmek istemedim. Durum stabil. Sonuçlardan haber bekliyoruz, 12 gün oldu bugün.

6902f5c7b825a93f9900d1cd.jpg

Genel olarak halsiz, ateşli ve iştahsızım. Sürekli çıkan ateşi dengelemeye çalışıyor, değerlerimdeki bu çöküşe neden olan şeyi bulmaya çalışıyoruz. Ama iyiye gidiyor, o yüzden merak etmeyin tedaviler işe yarıyor. Ben biraz daha buradayım.Tüm geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim, kendinize çok dikkat edin.

Nagihan Karadere gözyaşları içinde anlattı: Survivor defteri kapandı

SİBİL ÇETİNKAYA KİMDİR?

Sibil Çetinkaya, 10 Mayıs 1994 doğumlu Türk sosyal medya fenomeni, YouTuber ve içerik üreticisidir. İstanbul’da dünyaya gelen Çetinkaya’nın ailesinin aslen Sivaslı olduğu biliniyor. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Sibil Çetinkaya, ilkokul ve lise eğitimini Özel Enka Okulları’nda tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarında Londra’da oyunculuk eğitimi de alarak medya alanında kendini geliştirmiştir.

Eski sevgilisinin evlendiği gün hesabını kapatmıştı! Enes Batur'dan yeni hamle

Geri
Üst Alt