Theme editor

Yeni Evrim Akın gözyaşları ile açıkladı! 'Ben iyilikten başka ne yaptım'

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6929d29e610533a05f3a4b8d.jpg

Kameralar karşısında gözyaşlarını tutamayan Evrim Akın " Algı operasyonu sinirimizi bozdu. Oturduğum koltuktan kalkamıyorum. Ağlamaktan bitap oldum. İyilikten başka ne yaptım? Annesi doğum günümü kutluyor. 'İyi ki hayatımızdasın' diyor." dedi.

İlginizi Çekebilir

İŞTE EVRİM AKIN'IN AÇIKLAMALARI:

-Beni bilen bilir; kadın çocuk ve hayvan hakları konusunda ne kadar hassas olduğumu... Bugün yaşadığım acıyı tarif etmem mümkün değil. Bu bir itibar suikasti.

-Görüyorum ki ardı arkası kesilmiyor. Benim ve ekibimin kariyeriyle oynanıyor. Konuşmuyorum çünkü 10 gündür hazmetmeye çalışıyorum. Ben nerede kime ne yaptım iyilikten başka...

-Ben kimsenin eşinden telefon falan istemedim. Bunların ispatları var zaten sosyal medya yazışmalarında.

-Kimsenin yüzüne duman üflemedim. Hele bunu bir çocuğu hiç yapmam, bir başkasına da yaptırmam.
Onların zaten kendi özel odaları vardı anneleriyle oturduğu. Sette sigara içmek de yasaktır.

-Eğer Asena'ya kötülük yapmak istesem, menajerimden destek olmasını neden isteyeyim.

-Madem bu kadar kötüyüm, neden benimle programlara çıktı. Bana sosyal medyadan 'Seni seviyorum' ile başlayan 'Bu kıyafetleri giyiyorum Evrim Abla nasıl' diye mesajlar attı. Doğum günlerimi kutladı...Annesinin de mesajları var.

6929d2aa610533a05f3a4b8f.jpg

-Ortada bir piar çalışması mı var bilmiyorum. Benim tek suçum iyilik yapmak.

-Asena'nın anne ve babası 2008 yılında boşanmışlar. Ben sette kendisini çok fazla görmüyordum. Kendisi 2011 bana 2011 yılında sosyal medya üzerinden mesaj atmış. Numarasını ilk kez o zaman veriyor. Sonra biz arkadaşça konuşuyoruz. 2020 ya da 2021 yılında bana duygularını anlatan bir mesaj yazdı. Ben şaşırıp, böyle bir şey nasıl olabilir dile elimden telefonu attım. 6 ay sonra 'Derdi neymiş " diye aradım. Sonra bana duygularını anlattı ve evet 3 yıldır kesintisiz olarak birlikteyiz. Ben ne kimsenin yuvasını yıktım ne de babasından ayırdım. Zaten o dönem benim de bir ilişkim vardı. Sette de herkes tanıyordu.

-Benim sette kimseyi zorbalamam mümkün değil. Hadi yaptım diyelim orada onlarca insan çalışıyor. Böyle bir şeye izin verirler mi? En başta Tan Sağtürk vardı...Biliyorsunuz çocuklarla çalışıyor. Anlatılan gibi bir şey görse o müdahale etmez mi? Oya Aydoğan vardı rahmetli, o böyle bir şeye şahit olsa sessiz mi kalırdı?

-Kendimi hiç bu kadar üzgün ve çaresiz hissetmemiştim. Çünkü iftira çok kötü bir şeymiş ve ilk kez deneyimliyorum.

Evrim Akın konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Acun Ilıcalı Survivor 2026 seçmelerinden paylaştı! Sürpriz isimler
Sular durulmuyor! Mine Koşan'dan Çağla Şıkel'e olay gönderme

Geri
Üst Alt