Theme editor

Yeni Eşinden boşanan Survivor Almeda Baylan'ın yeni sevgilisi kim?

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68e33ce96058ac518cbaa5ee.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor All Star 2025'e damga vuran yarışmacılar arasında yer alan Almeda Baylan, sosyal medyayı aktif kullanmaya devam ediyor. Yarışmadan sonra 29 kilo veren ve burnundan estetik ameliyat olan Almeda, yeni görüntüsünü takipçileriyle paylaşmıştı.

Günler kala İstanbul konseri iptal edildi! Robbie Williams'tan ilk açıklama

AYRILIK AÇIKLAMASI

Özel hayatıyla da gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde eşi Ercan Baylan'dan boşanacağını açıklayan Almeda, resmi olarak ayrıldıklarını duyurmuştu.

68e33dc56058ac518cbaa5fa.jpg

Almeda, "Resmi olarak Ercan ile boşandım. Her ne olursa olsun 6 yıldır birlikteyiz, 3 yıldır evliyiz. Tabii ki kötülükler hepimiz yaptık, ben de hiç masum değildim o da. Sonunda arkadaşça bitirdik. Çok mutluyum, tek dileğim herkes çok mutlu olsun. Zaten yakında yurt dışına gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

68e33dd96058ac518cbaa5fc.jpg

SÜRPRİZ AŞK ORTAYA ÇIKTI

Boşandıktan sonra Survivor Almeda Baylan sürpriz aşkı ilan ederek takipçilerine büyük sürpriz yapmıştı.

68e33e296058ac518cbaa5ff.jpg

Almeda ve yeni sevgilisi Sarp Enes Ersoy, yeni romantik fotoğraflarını Instagram'dan sevenlerinin beğenisine sundu.

Başak Gümülcinelioğlu anne olmak için gün sayıyor! 'Oğlumdan başka bir şey düşünemez oldum'

icon
icon

Geri
Üst Alt