Theme editor

Yeni Çağla Şıkel sevenlerini korkuttu! İşte son sağlık durumu

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
694b74d3e1251585a9351079.jpg

HABER MERKEZİ - Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, hafta içi her gün ekrana gelen programının son bölümü yayınlanmadı.

16 yaş farkı çok konuşulmuştu! İbrahim Selim ile fenomen sevgilisi Ayşe Şeyma Keten evleniyor

SEVENLERİNİ KORKUTTU

Ekranda ünlü ismi göremeyen sevenleri de endişelendi.Şıkel'in programının yeni bölümünün neden yayınlanmadığı ortaya çıktı. 46 yaşndaki Şıkel’in kas spazmı geçirdiği öğrenildi.

694b6f6ee1251585a9351061.jpg

SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Rahatsızlığı sonrası sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yapan Şıkel; "Ben de sizi çok seviyorum. Azıcık durmam gerekiyormuş" ifadelerini kullandı.

694b6f06e1251585a935105e.jpg

Şıkel'in sağlık durumuyla ilgili yaptığı paylaşım sonrası takipçilerinden çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi.

Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınmıştı! Umut Evirgen'in son paylaşımı ortaya çıktı

MİNE KOŞAN GERİLİMİ

Çağla Şıkel'e geçtiğimiz günlerde Mine Koşan ile yaşanan gerilim sorulmuştu.

Mine Koşan'ın ayrılığı hakkında konuşan Çağla Şıkel, "O kadar kıymetli bir sanatçı ki... O tamamen yapım şirketiyle arasında olan bir şey. Onu çok seviyoruz ve çok kıymetli. Ben mesaj attım kendisine, geri dönüş olmadı. Güzel bir mesaj attım. Bana tavır aldığını düşünmüyorum" diye konuşmuştu.

694b6fa6e1251585a9351064.jpg

NE OLMUŞTU?

‘7 Kocalı Hürmüz’ müzikalinde Mine Koşan, bir telefonla kadrodan çıkarılmıştı. Mine Koşan’ın, başrolde yer alan Çağla Şıkel’in isteğiyle kadrodan çıkarıldığı iddia edilmişti. Oyun sırasında sorun yaşadığı öne sürülen ikiliden Koşan, Şıkel’in “Zamanında gelmedi” diyerek şikayette bulunmasının ardından oyundan çıkarıldığını telefonla öğrendiğini doğrulanmıştı.

İbrahim Tatlıses'in acı günü! Aldığı haberle yıkıldı

Geri
Üst Alt