Theme editor

Yeni Çağla Şıkel, Mine Koşan’ın ayrılığı hakkında sessizliğini bozdu! 'Mesaj attım, geri dönmedi'

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
6929233e610533a05f3a45df.jpg

HABER MERKEZİ - Ünlü manken Çağla Şıkel ile oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, 2015 yılında boşanmalarına rağmen çocukları için dostluklarını sürdürmeye devam ediyor.

Ünlü model, son olarak oğulları Kuzey Altuğ ve Uzay Altuğ ile birlikte Emre Altuğ’u sahnede dinlemeye gitti. Konser öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden Çağla Şıkel'e son günlerde yaşanan Mine Koşan gerilimi soruldu.

692922e0610533a05f3a45dc.jpg

Mine Koşan'ın ayrılığı hakkında konuşan Çağla Şıkel, "O kadar kıymetli bir sanatçı ki... O tamamen yapım şirketiyle arasında olan bir şey. Onu çok seviyoruz ve çok kıymetli. Ben mesaj attım kendisine, geri dönüş olmadı. Güzel bir mesaj attım. Bana tavır aldığını düşünmüyorum" dedi.

6929229b610533a05f3a45d7.jpg

NE OLMUŞTU?

‘7 Kocalı Hürmüz’ müzikalinde Mine Koşan, bir telefonla kadrodan çıkarılmıştı. Mine Koşan’ın, başrolde yer alan Çağla Şıkel’in isteğiyle kadrodan çıkarıldığı iddia edilmişti. Oyun sırasında sorun yaşadığı öne sürülen ikiliden Koşan, Şıkel’in “Zamanında gelmedi” diyerek şikayette bulunmasının ardından oyundan çıkarıldığını telefonla öğrendiğini doğrulanmıştı.

Geri
Üst Alt