HABER MERKEZİ - Rapçi Blok3 lakabıyla tanınan Hakan Aydın, biletleri günler öncesinden tükenen konserleri ve paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.Müzik kariyerinin yanında özel hayatıyla da adından söz ettiren Hakan Aydın, İrem Haznedar ile yaşadığı aşkla magazindeki yerini almıştı.
Masterchef 2025 şampiyonu Sezer Dirican oldu! Kupa sonrası ilk paylaşım
EN ÇOK DİNLENEN ŞARKICI
Spotify Türkiye'nin çok tartışılan 2025 verileri açıklandı. Paylaşılan liste sonrasında, Türkiye'nin en çok dinlenen şarkıcısı Blok3 oldu.
Sağlık sorunları olduğunu belirten Blok3, bazı konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını açıklamıştı.
Survivor Yiğit Poyraz aşka geldi! Sevgiliye romantik kutlama
SEVENLERİNİ ENDİŞELENDİRDİ
Ünlü rapçi, sevenlerini endişelendiren mesajında; ''Son anda gerçekleşen sağlık problemlerimden dolayı hem bugün yapılacak olan hem de Türkiye'deki sahneleri geçici süreliğine erteliyorum. Yeni tarihlerden sizi haberdar edeceğim'' ifadelerini kullanmıştı.
'10 GÜN RAPOR VERDİ'
23 yaşındaki müzisyen, sosyal medyadan yaptığı yeni paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
Sevenlerinin son durumunu merak ettiği Blok3, yayımladığı videoda; ''Arkadaşlar herkese selamlar. Korkan herkesten hem teşekkür ederim hem özür dilerim. Geçen ki hikayede biraz üstü kapalı anlattığım için yanlış anlaşılmalar olmuş. Allah'a şükür bir sıkıntımız yok ama benim bir süredir zaten rahatsızlığım vardı. O rahatsızlık da bugün biraz fazla nüksetti. Vücut daha dayanamadı artık. Havaalanındaydık konsere gidiyorduk zaten. Direkt hastaneye geçtik, doktor da 10 gün rapor verdi. 10 gün dinlenmen lazım dedi. İnşallah 10 gün sonra tam gaz devam edeceğiz. Ben size yeni takvimi atacağım. Çok şükür bir sıkıntı yok, testler de bir sıkıntı yok.'' diye konuştu.
Dubai'de tatil keyfi! Derya Uluğ deniz ve güneşin tadını çıkardı