HABER MERKEZİ -Rapçi Blok3 lakabıyla tanınan Hakan Aydın, sağlık sorunları olduğu için bir süreliğine konserlerini iptal ettiğini açıklamıştı.
"GEÇİCİ BİR SÜRELİĞİNE İPTAL EDİYORUM"
Blok3, paylaşımında ''Son anda gerçekleşen sağlık problemlerimden dolayı hem bugün yapılacak olan hem de Türkiye'deki sahneleri geçici süreliğine erteliyorum. Yeni tarihlerden sizi haberdar edeceğim'' ifadelerini kullanmıştı.
"TEK ÖNCELİĞİM AİLEMİN YANINDA OLMAK"
Blok3'ün konserlerini iptal etmesini açıklamasının hemen ardından Ati242'de konserlere ara vereceğini şu sözlerle duyurmuştu:
'Arkadaşlar aile bireylerimden birinin sağlık durumu nedeniyle bir süre sahnelerden uzak kalmam gerekiyor. Benim için zor bir karar ama şu an tek önceliğim ailemin yanında olmak. Aralık konserlerini maalesef ertelemek zorundayım. Satın aldığınız biletleri aldığınız mecralar üzerinden iade edebilir veya yeni tarihli konserlerde kullanabilirsiniz'
"ALMANYA'YA GELMEK ZORUNDA KALDIM"
Rapçilerin peş peşe konserlerini iptal etmelerinin ardından gündeme tutuklandıklarına dair iddialar atılmıştı. Ati242 çıkan asılsız haberlere sert tepki gösterdi. Ünlü isim şu ifadeleri kullandı: "Ne tutuklaması, ne operasyonu? Ben olayı anlayamadım. Dayım rahatsızlandığı için Almanya’ya gelmek zorunda kaldım. Arkadaşlar ben iyiyim bir sıkıntı yok. Yakında yeni konser tarihlerini açıklarım."
Blok3'ün ardından Ati242'de açıklama yaptı! 'Benim için zor bir karar'