Theme editor

Yeni Ata Demirer ilk kez açıkladı! Bakın kazandığı ilk para ile ne yapmış...

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
69253733610533a05f3a39bb.jpg

HABER MERKEZİ - Türk sinemasının ve sahnelerin sevilen isimlerinden Ata Demirer, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Ünlü komedyen yeni aşka yelken açtığını takipçileriyle paylaşmıştı.

Dilara Alemdar ile birlikteliğini duyuran Demirer, mutluluğunu sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Çiçeği burnunda çift aşkı doludizgin yaşamak için soluğu Paris'te aldı. Paris'ten peş peşe fotoğraflar paylaşan ünlü isim kısa sürede binlerce beğeni aldı.

69253739610533a05f3a39bd.jpg

KAZANDIĞI İLK PARAYLA BOZCAADA'DA EV ALDI

Bozcada sevgilisiyle yaşayan Ata Demirer, "Biz böyle bindik, geldik. Annem, kardeşim, ben üçümüz. Hiç unutmuyorum. Çok güzeldi. Bir bahar günüydü. Hava da çok güzeldi. O çıkartma teknesi diyeyim ben onu artık, öyle kodladık. Yakar Kaptan'ın teknesiyle adaya ilk çıkışımızı yaptık.

69253744610533a05f3a39bf.jpg

İlk deniz tüplü dalışımda yaşım 17 idi. Burnum falan kanamıştı. Basınç ayarlamasını 4 gün yapamamışım bilmem ne. Aşık olmuştum. Taşların içinde böcekler, sarpalar, her yerde akyalar, sinaritler" ifadelerini kullandı.

69253751610533a05f3a39c1.jpg

Kazandığı ilk parayla aşık olduğu yerden ev aldığını belirten komedyen Demirer, "İlk kazandığım parayla burayı aldım ben. Yani biriktirdiğim ilk parayla. O zaman ben büyük aşığım Bozcaada'ya. Yani buranın florası, faunası, bulunduğu enlem, boylam, yani Datça ile biliyorsun aynı, aynı meridyendeler bildiğim kadarıyla. Çok başka rüzgarları. Çanakkale, Bozcaada benim için çok büyük aşk" şeklinde konuştu.

Survivor 2026'ya katılacak mı? Almeda'dan dikkat çeken paylaşım
Miss Universe'de 'şaibe' iddiaları güçleniyor! 'Belgelerle konuşacağım'

Geri
Üst Alt