Theme editor

Yeni Anıl Altan sürpriz isimle görüntülenmişti! Pelin Akil boşanma sonrası ilk kez konuştu

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
68d4e2609d6a4a425549f0fa.jpg

HABER MERKEZİ - Rol aldıkları 'Arka Sıradakiler' dizisinin setinde tanışan Anıl Altan ile Pelin Akil, 2016 yılında evlenmiş, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına almıştı.

Mutlu evlilikleri devam eden ve Instagram'da sık sık paylaşım yapan çiftin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'i çıldırtan iddialar! Soru kızdırdı: Bıktık artık

Çift ilk başta bu iddiaları yalanlasa da geçtiğimiz ay resmi olarak boşandılar. Pelin Akil boşanmayı doğrularken ilk kez yeni hayatıyla ilgili konuştu.

68d4e2d29d6a4a425549f100.jpg

Ve ilk kare geldi: Rihanna üçüncü kez anne oldu! İsmi dikkat çekti

İLK KEZ KONUŞTU

Anıl Altan’la evliliklerini sonlandıran Pelin Akil, boşandıktan sonraki hayatına adapte olmaya çalıştığını söyledi. Oyuncu, “Yavaş yavaş bir değişimin ortasındayım. O değişime ayak uydurmaya ve buna alışmaya çalışıyorum. Dünyada kadın olmanın zorlukları var ve genel olarak tabii ki de zorlanıyorum. Bu benim özel hayatımla alakalı bir durum değil” dedi.

68d4e2a89d6a4a425549f0fe.jpg

BİR GÜZELLE GÖRÜNTÜLENDİ

Anıl Altan geçtiğimiz günlerde bir eğlence mekanında ünlü tasarımcı Tilbe Çakır ile birlikte görüntülenmişti.

icon
icon

Geri
Üst Alt