HABER MERKEZİ - Genç şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kalaycıoğlu, bir röportaj davetini geri çevirdiği için tam 10 konserinin iptal edildiğini açıkladı.

Ünlü isim açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Bir röportaj için davet edildim. Sonra müsait olmadığım için gidemedim. Şimdi isim vermeyeyim, tanınan bir isim. Ve gitmediğim için benim 10 tane konserim iptal edildi. Bu isim kendisi de şarkıcı.”
Güllü ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı! Bir hafta önce de aynı yerde düşmüş
Aleyna Kalaycıoğlu’nun bu sözleri sosyal medyada geniş yankı bulurken, bahsettiği “tanınan şarkıcının” kim olduğu merak konusu oldu.

SURVİVOR’DAN SAHNELERE UZANAN YOLCULUK
1998 yılında Bursa’da dünyaya gelen Aleyna Kalaycıoğlu, ilk kez Survivor Türkiye yarışmasıyla geniş kitlelerin dikkatini çekti. Yarışmada gösterdiği azim, enerjik tavırları ve samimiyetiyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Survivor sonrası sosyal medyada popülerliği artan Kalaycıoğlu, televizyon programlarında konuk ve yorumcu olarak yer aldı.

Müzik kariyerine adım atan genç şarkıcı, çıkardığı single’larla kısa sürede beğeni topladı. Ses tonu, sahne enerjisi ve tarzıyla öne çıkan Aleyna Kalaycıoğlu, özellikle genç hayran kitlesiyle sıkı bir bağ kurmayı başardı.
Dilan Çiçek Deniz ayrılık sonrası ilk kez konuştu! 'Bitmesi gerekenler bitti'