HABER MERKEZİ - İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda büyük torunu Mert'in, Sarıyer'deki dairesini rızası dışında altı yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla yasal yollara başvurmuştu. Mahkeme, iki yıldır görülen davada Tatlıses'i haklı bulmuştu.
Survivor 2026 kararını açıkladı! Olaylı yarışmacı Hikmet Tuğsuz ilk kez paylaştı
DAVALIK OLDULAR
Mert Tatlı'nın dedesine ait daireyi boşaltmasına karar verilmiş ve 370 bin 346 TL haksız işgal tazminatı ödemesine hükmedilmişti. İbrahim Tatlıses, "Babalığın nasıl yapıldığını öğrensin" diyerek oğlu Ahmet Tatlıses'e sitem etmişti.
Baba oğul arasındaki gerilim dinmek bilmiyor. 73 yaşındaki Türkücü Tatlıses, 'Tatlıses' markasını izinsiz kullandığı gerekçesiyle büyük oğlu Ahmet Tatlıses’e dava açmıştı.
ELEKTRONİK KELEPÇE TAKILDI
Baba oğul arasındaki gerginlik bitmiyor. Ünlü türkücü, oğlu Ahmet Tatlıses'in kendisini tehdit ettiği iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Ahmet Tatlıses hakkında uzaklaştırma kararı vererek elektronik kelepçe takılmasına hükmetti.İzmir 2'nci Aile Mahkemesi, Ahmed Salim Tatlıses’e elektronik kelepçe takılmasına karar verdi.
AHMET TATLISES: SAYGI DUYUYORUM
Oğul Tatlıses, günler sonra sessizliğini bozarak sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.
Karar sonrası babasına 3 kilometreden fazla yaklaşamayacak olan Ahmet Tatlıses, ''Evet, babam bir karar almış, saygı duyuyorum. Yaklaşık bir senedir görüşmüyoruz. Ne telefon, ne mesaj, hiçbir iletişimimiz yok. Aslında ben İstanbul’da, kendisi İzmir’de yaşıyor. Yani fiziksel bir yakınlık bile yok. Ama yine de böyle bir karar alınmış, buna da saygı duyuyorum.'' diye konuştu.
Survivor 2026 kadrosu belli oluyor! Barış Murat Yağcı yarışmaya katılacak mı?
''MİRAS KAVGASI DEĞİL''
Ahmet Tatlıses, sözlerine şu şekilde devam etti:
"Yaklaşık 4 yıldır dava sürecindeyiz ama bu dava mal, mülk davası değil. Bizim davamız, ailemizi koruma davası. Babamın bütün mal varlığını 20’li yaşlardaki bir kıza bırakacağını duyduğumda harekete geçtim. Yedi çocuğu varken böyle bir karar bana çok yanlış geldi. Benim tek amacım kardeşlerimi, ailemi korumaktı" diyen Ahmet Tatlıses, yanlış algılara da tepki göstererek; "Biz açgözlü bir aile değiliz, herkes kendi işinde gücünde. Bu dava asla miras kavgası değildir. Bugüne kadar bana verilen tek şey soyadım oldu. Ve ben o soyadını gururla taşıyorum. ‘Yükü ağır olanın sırtı yere gelmez’ derim hep. Ben o yükü nasıl taşıdığımı çok iyi biliyorum. Bu işin mal, mülkle ilgisi yok. Ben sadece ailemi korumaya çalıştım. Herkes bizi sevmek zorunda değil ama ben sözümü yere koymam.''
Altın Portakal heyecanı! Leyla Tanlar ve Yetkin Dikinciler ödül kazandı