Theme editor

Yeni 6 ay önce ikinci kez anne oldu! Jennifer Lawrence, bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı

DuRuDuRu doğrulanmış üyedir.

Yönetici
Admin
Grafiker
Thread owner
69005a32af6c89f5a1fb17af.jpg

HABER MERKEZİ - Umut Işığım, Açlık Oyunları, Don't Look Up, Uzay Yolcuları, Büyü de Gel gibi filmlerin yıldızı Jennifer Lawrence, sanat galerisi direktörü Cooke Maroney ile 2019 yılında evlendi. 2022 Şubat ayında ilk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, oğullarına Cy adını verdi.

Survivor 2026'da yarışacak iki isim belli oldu! Üçüncü ismi ağzından mı kaçırdı? 'İnşallah şampiyon olur'

690058f1af6c89f5a1fb17a7.jpg

İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Lawrence, yaklaşık 6 ay önce ikinci kez anne oldu. Ünlü oyuncu, The New Yorker'a verdiği röportajda bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

İsmini sır gibi sakladı! Game Of Thrones'un yıldızı sade törenle evlendi

Bir oğlu daha olduğunu belirten Jennifer Lawrence, doğum sonrası kaygıyla mücadele ettiğini anlattı.

"İkinci çocuğumda doğum sonrası dönemim daha kötü geçti" diyen ünlü oyuncu, "Uyuduğu her an öldüğünü sanıyordum. Hayatını, beni veya ailesini sevmediği için ağladığını sanıyordum. Her şeyi yanlış yaptığımı ve çocuklarımın hayatını mahvedeceğimi düşünüyordum" açıklamasında bulundu.

Geri
Üst Alt